linkfelhő

Linkfelhő - ahol a linkfelhő linkek gomolyognak, gyönyörű linkfelhőt alkotva

                linkfelhő

itt nincs linkfelhő

 
 itt nincs linkfelhő


Energy Regulators Regional Association


csodaceruza.com


NRC Piackutató Kft.


PatroNet CMS 

 

 


 

 

Partnereink:

 

Linkfelhő záróra

Így, a linkfelhő ver­seny vé­gén, az el­ső 10 linkfelhő po­zí­ció az aláb­bi (az el­múlt na­pok ta­pasz­ta­latai alap­ján, vajmi ke­vés az esély a lis­ta vál­to­zá­sá­ra).

1. www.linkfelho.info
2. linkfelho.i-connector.com
3. link_felho.blogter.hu
4. apro.g-easy.hu
5. linkfelho.patronet.hu
6. www.infonline.hu
7. www.linkfelho.fanklub.hu
8. www.dolgozni.hu/
9. linkfelho.wyw.hu
10. linkfelho-linkfelho.freeblog.hu

Linkfelhő PageRank !

Legújabb szol­gál­tatása­ink linkfelhő honlap­unkon, a PageRank ellenőr­zés és domain ke­re­sés funkciók.

Linkfelhő csengőhang, mp3 letöltés


Ingyen csengőhang letöltés - ingyen!

Legújabb linkfelhő szolgáltatásunk keretében, ingyen csengőhang letöltéssel kényeztetjük honlapunk látogatóit. A speciális linkfelhő csengőhang, ingyen letölthető!
Ingyen csengőhang letöltés itt! (mp3)
vagy letöltés itt (wav)

Ingyen MP3 letöltés lehetőség!


Linkfelhő Levan Polka mp3 letöltés ingyen! :)

Itt a Levan Polka (Loituma) andante remixe!

Ingyen mp3 letöltés itt!


Linkfelhő gazdaság

Linkfelhő lesz az új világrend.pdf

A kamatkapitalizmus és a szervezett linkfelhő-hatalom.pdf


Linkfelhő PageRank

Ennek az oldalnak az
aktuális PageRank értéke:

Amennyiben ez a kijelző nem egy számot mutat, hanem pl. azt, hogy n/a, az arra enged következtetni, hogy az oldal egyáltalán nincs nyilvántartásban a Google adatbázisaiban, de akár azt is jelentheti, hogy az adott URL nem teljesen szabványos. Mint például ez.
A szabványos URL, nem tartalmazhat ékezetes betűket, ez pedig tartalmaz, méghozzá nem is akármilyet. Mint az a webbel behatóbban foglalkozók számára ismeretes, a hosszú ő betű, komoly kihívást jelenthet bizonyos esetekben.
Sajnos, a linkfelhő szót, roppant nehéz lenne a hosszú ő betű nélkül leírni, így mi felvállaltuk ezt a problémát az URL esetében is. Ez persze azzal jár, hogy a PR értéket nem tudjuk lekérni rá, pedig előbb-utóbb lesz neki olyanja.

Új testvéroldalunk,
a Népszabadság blogjában:
linkfelhő a nolblog-on, ami igen szép kis oldal  

A magyar linkjegyzék

Magyar Honlap Linkek

HunVista WebKatalógus és kereső


Linkfelhő pagerank: 5!

Sikeres linkfelhő hónap.


Sikerült elérnie linkfelhő honlapunknak, hogy a Google kiosszon néki sok-sok pédzsrenket, konkrétan ötöt .Ez azért lehet fontos, mert ha egy oldalnak magas a pédzsrenk értéke, azt az oldalt a Google előrébb sorolja a találati listában. Ha adott két, minden tekintetben azonos linkfelhő oldal, akkor az fog előrébb kerülni a linkfelhő találatok között, amelyik linkfelhő oldalnak magasabb a PageRank értéke. Természetesen, a "mindenben azonos" nem a tartalomra vonatkozik, hanem arra, hogy pl. a címben ugyanannyiszor szerepel a kulcsszó, vagy a body szövegében ugyanolyan százalékban találjuk meg a kulcsszavakat. Ezt a néhány sort is azért írtam most ide, hogy növeljem az oldalon a linkfelhő szó előfordulását.

Linkfelhő – és más semmi

Kedves linkfelhő-honlap-látogatónk!


Ez egy linkfelhő weblap. Azért készült, hogy jól szerepeljen a linkfelhő versenyben.


Remélem, találsz érdekes linkfelhő híreket!

A linkfelhő verseny véget ért.
5. helyen végzett linkfelhő oldalunk a versenyben.
A linkfelhő verseny eredményei itt tekinthetők meg.

PageRank ellenőzés és domain keresés szolgáltatásaink a verseny végeztével visszaköltöztek eredeti elérhetőségükre, a patronet.hu alá.

Kereső-optimalizálás és keresőmarketing szolgáltatásainkkal, továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állunk!


  1 2 Következő oldal »  

Pethő

 
2007. március 1.

Utolsó bejegyzés

Elérkezett a linkfelhő verseny vége. A PatroNet SEO verseny oldala beváltotta a hozzá fűzött reményeket (majdnem) - az 5. helyen végzett.

Köszönöm mindenkinek, aki linkünk kihelyezésével segített minket a versenyben!


Linkfelhő admin

 
2007. február 28.

Ez már tényleg az utolsó előtti bejegyzés

Ezt eddig még nem csinátam, úgyhogy

Linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő ééééééééés a linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és aaaaaaa linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és a linkfelhő linkfelhő és más semmi

Huhh! Má' a kulcsszóarány miatt :)


Pethő

 
2007. február 27.

Utolsó előtti linkfelhő bejegyzés

Linkfelhő és más semmi.
Még egy nap, és véget ér a linkfelhő SEO megmérettetés, ahol könnyűnek találtattam. Sajnos, a "nagyágyúmat" már későn vetettem be, mivel arra nem számítottam, hogy a Google gyakorlatilag befagyasztja a mezőnyt. Az elmúlt egy hétben, az volt megfigyelhető, hogy először az első 3-4 linkfelhő hely, majd egészen a 15-20. helyezettig, a lista mozdulatlan. Ez - főként a finisben - eléggé valószerűtlen. Gondolom, nem csak én tartalékoltam a verseny végére...
Immár, a helyezések véglegesnek tűnnek, pedig normális esetben, 1-2 nap alatt is markánsan változhatnak az eredmények - mint ahogy egy-két linkfelhő hete még változtak is.
Vígaszomul itt az ötödik linkfelhő helyen az szolgál csupán, hogy a google.com-on, továbbra is a második helyen vagyok. Nagy kár, hogy ez a versenyben ténylegesen elért linkfelhő helyezésemen mit sem változtat. Az megmarad ötödiknek.
Sok tapasztalattal lettünk viszont gazdagabbak. Megismerhettük kicsit, egy napról-napra változó rendszer pillanatnyi lelkiállapotát és reakcióit. A verseny elején még a "Google bomb" néven ismert tünet, még jóval nagyobb hatásfokkal mutatta magát, mint így a verseny végén. (már a "miserable failure" kifejezésre sem a White House/Bush honlap jön fel :) , persze lehet, hogy volt egy kis politikai nyomásgyakorlás is ebben)
Fontos linkfelhő tapasztalat még (hál' Istennek, nem az enyém) a homokozó effekt, amit Jozsoo tapasztalhatott meg. Napokig az első helyen csücsült, majd hirtelen zuhanása, a 46. helyig juttatta. Szomorú, mivel meg voltam győződve róla, hogy matematikusként Ő nyeri meg a versenyt. Kicsit hasonlít a pókerhez az optimalizálás. Kell hozzá a tudás, de Google-Fortuna kegyeit nem árt megtalálni a jó eredményekhez. (Vagy Matt Cutts haverjaként indulni. Most én próbálkozom, még a linkjét is kitettem :) )

 


Másik linkfelhő admin

 
2007. február 23.

Lusta google robot

Szomorúan tapasztalom, hogy továbbra is dermedt mozdulatlanságban leledzik a linkfelhő mezőny. Bár a GoogleBot igen gyakori vendég linkfelhő oldalunkon, ez a találati listán, és a tárolt változaton nemigen látszik meg. A Google tárolt változata, egy két nappal ezelőtti állapotunkat tatja, ami nem előnyös, mivel azóta igencsak gazdagodott linkfelhő oldalunk tartalma. De nem ám csak a tartalma csupán, hanem szolgáltatásai is.
Ez persze annak köszönhető, hogy elszokott a friss tartalmaktól linkfelhő oldalunkon, mivel két hétig változatlan tartalmakat talált itt. Kiváncsian várom, hogy mikorra indexeli be az új írásokat, azt pedig főleg kiváncsian várom, hogy ha vágre valahára beindexeli, milyen eredménye lesz. Olyan nincs, hogy ne legyen!
Várni, csak várni... Lehet, hogy vissza kell térni a fohászokhoz...

Pethő

 
2007. február 22.

Linkfelhő helyezéseink - elemzés

Mint a rossz riporter az eseménytelen percekben, én is keresgélem, miről is írhatnék ide még néhány sort. Úgy döntöttem, egy kis eredmény ismertetésbe kezdek, azzal kapcsolatosan, miféle kulcsszavakkal találnak rá linkfelhő versenyoldalunkra látogatóink.

A legfontosabb, a linkfelhő kulcsszó, amire - mint az közismert - 5. helyen szereplünk mind a versenyben, mind a Google találati listájában.

The "ingyen csengőhang" & MP3 story

Az eredeti linkfelhő szándéknak megfelelően - ami a látogatottság növelése volt -, sok látogatónk érkezik (s talán momentán még a legtöbb) a csengőhangokkal és mp3 letöltéssel kapcsolatos kulcsszavakra. Ezek mellé bedobtam még egy varázsszót, ami az ingyen. Bevált. Különösen ez utóbbi. Valahogy, az emberek úgy buknak az ingyen dolgokra, mint az a bizonyos tyúk a takonyra (má' bocsánat). Azt nem állíthatom, hogy nem értem, de azt igen, hogy fel nem foghatom. Hogyan lehetséges az, hogy az emberek nem látják át: átverik őket. (Én, most nem vertem át őket: bal oldalt ingyen letölthető mp3 csengőhang)
Ingyen csengőhang: 11#
ingyen mp3 csengőhang: 15#
ingyen mp3 letöltés: 10#

The "Loituma letöltés" Story

Meglepően jól muzsikál linkfelhő oldalunk, a "loituma mp3 letöltés" szókapcsolatra: az első helyen. Akkor is, ha nem ""-ben keresünk. Emellett, a "loituma letöltés"-re is ötödikek vagyunk. Mindez az általam átdolgozott Loituma andantino remixnek köszönkető.
polka letöltés: 1#
loituma letöltés 5#
loituma letöltés mp3: 3#

Ezenkívül, a versenykiírás szóra a 4. helyen hoz minket a Google.
Ami még a kedvenceim közé tartozik, az a "google előrébb" keresőkulcs. Erre is elsők vagyunk, de eszembe nem jutott volna ilyesmire optimalizálni. Sebaj, szerencsére keresőistenünk, már kezd barátkozni az írni és fogalmazni nem nagyon tudó felhasználókkal is, és ad nekik találatokat. :)

The "háttérhatalom" story

Linkfelhő oldalam indításánál, felhasználtam D r. D r á b i k  J á n o s  néhány írását, a gazdagabb tartalom érdekében. (ezeket inkább eredetiben javaslom elolvasni: az Országos Széchényi Könyvtár-ban.)
Ezekben, a csúnya-rossz háttérhatalomról van szó, amely kicsiny világunkat nagyon rossz irányba vezeti. Nos. Ezek okán, az Unilever szóra is előkelő helyre kerültünk. (voltunk 3. helyen is)
Unilever: 6#

És végül, de nem utolső sorban: semmi. Bizony, a semmi szóra, voltunk a második helyen is. Csak a "Csak szex és más semmi" bírta megelőzni linkfelhő versenyoldalunkat, de sajnálatos módon, a linkfelhő versenyzés stratégiája megkövetelte, hogy "Linkfelhő és más semmi" szlogenünket eltávolítsuk a címsorból. Így hát, hátracsúsztunk a "semmi" szóra, a 6. helyig.
semmi: 6# (9 370 000 találatból) - nem semmi!

 

 


Pethő

 
2007. február 22.

Vihar előtti csend...

Gyanúsan nagy a csend a linkfelhő ébolyban. Már-már azt vetíti előre, hogy valami NAGY dolog fog történni. A levegő tele van linkfelhővel, és erős az ózon koncentráció. Időnként kisebb elektomos kisülések tapasztalhatók.
Ez bizony, jó jel!  Mára virradólag, valami kis előzöngéjét tapasztalhattuk a várható változásoknak. Helyet cserélt a 3. és 4. linkfelhő versenyző, G-easy - feltehetően - nagy örömére.
De ez csak a kezdet! Lazul a linkfelhő cement, mállik a linkfelhő beton. Egy szó, mint száz (konkrétan három+1): alakulnak a linkfelhő dolgok. 
Nem lennék az első három linkfelhő helyzett helyében - még. Nemigen lelnek ők most nyugalmat a linkfelhő éjszakában. S szinte látom őket hajnali a órákban, amint szaladva, kis kezecskéjükkel bekapcsolják masináikat, remegő ujjacskáikkal matatnak egerükön, míg a linkfelhő eredményeket meg nem nézik.

Ennél persze, Jozsoo helyzete sem sokkal jobb, bár Ő már feltehetően lemondott a győzelem lehetőségéről. "De ha mégis?" vetődhet fel benne a makacs linkfelhő gondolat; majd hajnali 3 körül: ó, mégsem.

Mindent egybevetve, az én helyzetem még a legjobb. Olyan gorombán nem is állok rossz helyen, de -- főkét mert .................... -- linkfelhő-oldalam dagadozó bit-bicepsze reménységgel és bizakodással tölti el lelkemet. Én oly lazán veszem e linkfelhő helyzetet, hogy nem is nézek rá a linkfelhő eredményekre hajnalban. Csak nagyon korán reggel. :)


Pethő

 
2007. február 21.

Közelgő linkfelhő finis

Nagyon úgy tűnik, hogy megkötött a beton a linkfelhő élboly körül. Ma kicsit mozgolódtam annak érdekében, hogy kiszabadítsam versenyző társaimat szorult helyzetükből, és szabad mozgást biztosítsak számukra - lefelé. Nyilván egyikünk sem szereti, ha ilyen hosszú időn át mozdulatlanságba dermedve kell gubbasszon. Magam részéről, kicsit eluntam itt az ötödik linkfelhő helyen, s minthogy ezt az állapotot igy a verseny vége felé nem célszerű fenntartani - tevőleg léptem fel.
Szemben (joggal) elkámpicsorodott Jozsoo-val, vagy (sajna szintén joggal) erősen elbizakodott Bagi versenyzőtársammal - én az aktív linkfelhő finisre tettem le voksomat.

Nagy kár ugyanakkor, hogy nem csak előttem, hanem mögöttem is beállt a linkfelhő rangsor - talán csak Jozsoo mozog kicsit felfelé linkfelhő homokozójában - a 30. hely környékén. Ez nem jó jel. Mármint sem az, hogy ilyen mozdulatlanná vált a linkfelhő mezőny, sem az, hogy Jozsoo jön felfelé. (Bár, nem hinném, hogy még visszatér a linkfelhő-dobogóra, de majd kiderül)

Most néztem, hogy az elmúlt több mint 2 linkfelhő hétben nem sikerült "tollat" ragadnom. Lehet, hogy ez is kicsit hazzájárult a jelenlegi gyengécske pozícióm kialakulásához.
A kérdés az, hogy számíthat-e, ha most elkezdek vadul írogatni, vagy telelinkfelhőzött linkfelhő cikkeket kipakolni. Megpróbálom.

linkfelhő és más semmi!


 


Másik linkfelhő admin

 
2007. február 21.

Új szolgáltatások: PageRank -, és domain ellenőrzés

A linkfelhő csengőhang, és linkfelhő mp3 szolgáltatások fantasztikus sikerére való tekintettel, új linkfelhő szolgáltatásokat vezettünk be verseny-oldalunkon. A domain ellenőrzés és PageRank ellenőrzés szolgáltatásainkat, a linkfelhő verseny végéig e honlapon érhetik el látogatóink.

Bízom benne, hogy hasonlóan a csengőhang és mp3 szolgáltatásokhoz (a csengőhang 2 formátumban is letölthető), a PageRank és Domain ellenőrzés is felkelti látogatóink érdeklődését.


Pethő

 
2007. február 2.

Google huncutság...

Igen érdekes dologra bukkantam ma, mikor a jelenlegi linkfelhő helyezésünket elemezgettem a linkfelhő találati listában. Arra a furcsaságra, hogy a magyar Google linkfelhő találati listája milyen mértékben eltérő az un. "major" Google eredmény listájától. Ráadásul, ez az eltérés számunkra igen kedvezőtlen, mivel a hazai listában a 7. linkfelhő helyzéssel kell beérnünk, míg a központi - ha tetszik "major" - linkfelhő listában a 2. helyen vagyunk linkfelhő oldalunkkal. Rosseb*!
* A rossebről bővebben itt.

Nagy a mi reménységünk az irányba, hogy a központi (41 datacenterben azonos) linkfelhő eredmények begyűrűznek kicsiny hazánk keresőisteségének elméjébe is.

Bizonyságul egy link, ahol nem kell soká keresgélni, míg linkfelhő oldalunkra találsz:
Google.com találatok a linkfelhő szóra

Ha esetleg mulandó lenne a jelenlegi állapot - amit kétlek -, le is fotóztam e linkfelhő listát az utókor számára. Ímécske:

 linkfelhő a központi Google oldalán
Gyengébbek kedvéért - a mi linkfelhő oldalunk piros nyíllal jelölve :)

 


Pethő

 
2007. január 31.

Linkfelhő szavazás honlapunkon - elemzés

Lassan eljött az ideje, hogy értékeljük - reprezentatívnak nem mondható -  felmérésünket, melyet a linkfelhő honlapunkra kihelyezett szavazás készséggel végeztünk el - és jelenleg is végzünk.

Az eddigi eredmények azt mutatják, hogy a linkfelhő szavazók releváns többsége azt szeretné, hogy ez a honlap nyerje meg a linkfelhő versenyt (61%). Ezt az eredményt figyelmébe ajánlom a jelenleg élen lévő linkfelhő-versenyzőknek is. Hátrább a linkfelhő agarakkal!! A szavazók döntése szent! (az eredmények manipulálási kisérlete esetén, fenntartom a jogot azok totális meghamisítására)

Azon szavazóink, akik "Nekem 8" szavazatot adtak le, két heti csokoládé-adag megvonásban részesülnek, és ezúton is köszönjük közreműködésüket! (22%)

Azokról, akik "Nem" szavazatot adtak le, igazából nem is érdemes beszélni, mivel nyilvánvalóan a linkfelhő szavazás manipulálásának szándékával tettek ilyet. Csúnya dolog volt! (17%)

Másik linkfelhő admin

 
2007. január 31.

Ingyen csengőhang? Ingyen?

Linkfelhő szolgáltatásainkat, a nagy érdeklődésre való tekintettel (?) kibővítettük. A továbbiakban ingyen csengőhang letöltés lehetőségét is biztosítjuk linkfelhő verseny oldalunk látogatóinak, hogy telefonjukon is megélhessék a linkfelhő lét mibenlétét :).
Ingyen mp3 letöltés is elérhetővé vált honlapunkon, így jelenleg letölthető egy fantasztikus linkfelhő Loituma andantino remix - természetesen ingyen mp3 letöltés keretében :)

Pethő

 
2007. január 25.

Linkfelhő PR Update - PR5

Hosszú, kétségek között eltöltött várakozás után, a mai napon minket is elért a Google linkfelhő  Update, aminek eredményeképp - az előzetes várakozásoktól sajnos kicsit eltérően, amik a 6-os értékkel is kecsegtettek - megkaptuk PageRank-ünket a linkfelhő verseny oldalunkra, ami PR5.

Sajnos, mielőtt ezt a remek értéket megkaptuk volna, még egy helyet csúszott vissza oldalunk a linkfelhő versenyben, így jelenleg a 6. helyen található. Remélhetőleg, az a néhány piciny változtatás, amit eszközöltem a linkfelhő oldalon, valamint - relatíve - izmos PR-ünk, hozzá segít minket a jelenlegi visszacsúszó tendencia megállításához, majd az előretöréshez.

A jelenlegi linkfelhő visszaesés is alátámasztja, hogy az előző linkfelhő írásban vázolt az igazán jó linkfelhő optimalizálási módszertan.

linkfelhő hajrá!


Pethő

 
2007. január 23.

Linkfelhő optimalizálás - új módszertan!

Új linkfelhő kutatási eredmények a linkfelhő-optimalizálás terén.
Egy héttel ezelőtt a 11. helyen senyvedett oldalunk a Google linkfelhő találati listájában - tegnap pedig a 4. helyen. E tendenciából egyértelműen kiviláglik, hogy az elmúlt héten alkalmazott linkfelhő-optimalizálási technika a járandó út.
Ez pedig a következő: a linkfelhő szakember elviszi a snowboard-ját, megélezteti, felwaxoltatja. Ez természetesen csak a kezdet! Beül autójába, és megkeresi a legközelebbi olyan helyet, ahol:
1. hideg van (éjjel -4 alatt)
2. legalább 2000m magas hegyek vannak
3. van felvonó
4. van sípálya
5. havazott a közelmúltban (opcionális)
5/a van linkfelhő

Ha mindez megvan, nincs más dolga a szakembernek, mint beülni a felvonóba, és feljutni a csúcsra, ahonnan a lehető leggyorsabban és legszakszerűbben lecsúszik a hegycsúcs aljába. A minél nagyobb hatékonyság érdekében, 4-5 körönként érdemes befáradni a hütte fedőnéven működő alpi kocsmák egyikébe, ahol forró, és főként alkoholos italokkal hangolható finomra e linkfelhő technika.
Az eredmény látványos! Egy hét optimalizálás e technikával, hat pozíciónyi előrelépést eredményez a linkfelhő szóra.
linkfelhő a lábaink alatt
linkfelhő a lábaink alatt

az új linkfelhő-optimalizálási technika
kezdeti linkfelhősödés az új technika alkalmazásakor


Másik linkfelhő admin

 
2007. január 13.

Újabb linkfelhő dráma!

Ilyen ez a Google. Kicsit nem tartom rajta a szemem, és máris hátrasorol. Ezért hát, most írok egy ilyen kis linkfelhő szösszenetet - természetesen linkfelhő témakörben. Hátha újra kegyeibe fogad minket a keresők májkroszoftja.
Egy-két hétig nem nagyon mormoltuk a linkfelhő mantrákat, nemigen írtunk ilyen klassz kis linkfelhő cikkeket, és még a vad linkfelhő linkszaporítást sem műveltük. Ajajaj! Mi a linkfelhő lesz hát így velünk?! Hogyan tartjuk meg előkelő linkfelhő helyezésünket? (Amit persze már el is veszítettünk.)
Nagy szerencsénkre, spontán megállt a linkfelhő visszacsúszásunk, és a 11. helyre való vsszaesésünk után, a mai napon már ismét az első tízben linkfelhő-honlapunk. Ez a linkfelhő-verseny 6. helyéhez elegendő.
Mindent egybevetve, csak egyetlen helyet csúsztunk vissza a linkfelhő versenyben :)


Másik linkfelhő admin

 
2007. január 4.

Linkfelhő: 5. helyen a vesenyben

A kitartó fáradozás, a sok-sok linkfelhő fohász és némi odafigyelés eredménye, hogy kicsiny, s oly bájos linkfelhő honlapunk az 5. linkfelhő helyen trónol a linkfelhő verseny eredménylistáján.
E pozíciónk enyhén bebetonozódni látszik, ami nem igazán örömteli. (Bár, ha azt vesszük, hogy hátrafelé sem mozdulunk el, lehet, hogy mégis örülnünk kellene, amolyan megalkuvó módon. De nem!)
A verseny élmezőnye (már akik még előttünk vannak), eléggé stabilnak tűnik, ami szintén nem ad okot örömködni. Elképzelhető, hogy a linkfelhő fohászok mellé, egy kis szemmelverést, vagy fekete mágiát is bevetünk az eredmények jevítása, illetve a konkurens versenyzők eredményeinek lerontása érdekében. Már be is szereztem békanyálat és fekete kakast. Valószínüleg honlap hajnalban lesz egy kis voodoo-zás a pincében, füst, fortyogó kondér, miazmás. Talán ezzel felkavarjuk a linkfelhő élmezőnyt, persze csak a 4. linkfelhő helyig, mivel az 5. linkfelhő versenyző mi magunk vagyunk, a saját kis linkfelhő helyünket pedig nem szeretnénk bántani.
Megyek is ki a piacra, kell még patkányfarok, birkaszem, meg néhány hasznos kis kellék a hajnali szertartáshoz. Linkfelhő voodoo!  1 2 Következő oldal »  


Google


PatroNet hírek a linkfelhő oldalon
Színek a weboldalon 4. rész
Tue, 04 Jun 2019 14:00:00
Néhány dolog, amit érdemes tudnod a piros színről Amikor egy ember megszületik, akkor először csak fekete-fehérben látja a világot. Tulajdonképpen az első szín, amit látni fog: a piros. Ugyanez igaz azokra is, akiket agysérülés ér, és eleinte nem látják a színeket. A többi szín csak jóval később lesz érzéklehető szá...

Színek a weboldalon 3. rész
Tue, 28 May 2019 13:00:00
A színek nagyon sokat elmondanak egy cégről. Ráadásul a megfelelő szín választása nem csak a márka image-ére és könnyebb azonosíthatóságára van hatással, hanem közvetlenül befolyásolja az eladásokat.

Színek a weboldalon 2. rész
Thu, 16 May 2019 13:00:00
Amikor a saját weboldalunk kialakításáról van szó, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy azt kellően vonzóvá és jól láthatóvá tegyük a felhasználók számára.

HTTP-ről HTTPS-re történő átállás legfontosabb tudnivalók
Mon, 13 May 2019 12:05:05
2014-ben a Google bejelentette, hogy a HTTPS meglétét rangsorolási tényezőként fogja értékelni. 2018. júliusától pedig a Google Chrome böngésző a nem HTTPS oldalakat már „nem biztonságos” jelzővel illeti. Mindez azt jelenti, hogy nem lehet...

Színek a weboldalon: hogyan válaszd ki, és miként kombináld őket?
Mon, 06 May 2019 13:00:00
A színek kiemelt fontosságúak a weboldalaknál, hiszen a színek révén is kommunikálunk a weboldalunk látogatóival. A színeket veszik észre először a felhasználók, amikor egy weboldalra tévednek, és ezek azonnal hatnak az érzelmeikre.

Linkfelhő
póker

Inforádió
 
SEO keresőoptimalizáció verseny
Powered by PatroNet CMS
Linkfelhő RSS A linkfelhő linkfelhő honlap készítés, nem ment volna a PatroNet CMS nélkül. Új Budapest térkép! Linkfelhő és cms linkfelhő