linkfelhő

Linkfelhő - ahol a linkfelhő linkek gomolyognak, gyönyörű linkfelhőt alkotva

                linkfelhő

itt nincs linkfelhő

 
 itt nincs linkfelhő


Energy Regulators Regional Association


csodaceruza.com


NRC Piackutató Kft.


PatroNet CMS 

 

 


 

 

Partnereink:

 

Linkfelhő záróra

Így, a linkfelhő ver­seny vé­gén, az el­ső 10 linkfelhő po­zí­ció az aláb­bi (az el­múlt na­pok ta­pasz­ta­latai alap­ján, vajmi ke­vés az esély a lis­ta vál­to­zá­sá­ra).

1. www.linkfelho.info
2. linkfelho.i-connector.com
3. link_felho.blogter.hu
4. apro.g-easy.hu
5. linkfelho.patronet.hu
6. www.infonline.hu
7. www.linkfelho.fanklub.hu
8. www.dolgozni.hu/
9. linkfelho.wyw.hu
10. linkfelho-linkfelho.freeblog.hu

Linkfelhő PageRank !

Legújabb szol­gál­tatása­ink linkfelhő honlap­unkon, a PageRank ellenőr­zés és domain ke­re­sés funkciók.

Linkfelhő csengőhang, mp3 letöltés


Ingyen csengőhang letöltés - ingyen!

Legújabb linkfelhő szolgáltatásunk keretében, ingyen csengőhang letöltéssel kényeztetjük honlapunk látogatóit. A speciális linkfelhő csengőhang, ingyen letölthető!
Ingyen csengőhang letöltés itt! (mp3)
vagy letöltés itt (wav)

Ingyen MP3 letöltés lehetőség!


Linkfelhő Levan Polka mp3 letöltés ingyen! :)

Itt a Levan Polka (Loituma) andante remixe!

Ingyen mp3 letöltés itt!


Linkfelhő gazdaság

Linkfelhő lesz az új világrend.pdf

A kamatkapitalizmus és a szervezett linkfelhő-hatalom.pdf


Linkfelhő PageRank

Ennek az oldalnak az
aktuális PageRank értéke:

Amennyiben ez a kijelző nem egy számot mutat, hanem pl. azt, hogy n/a, az arra enged következtetni, hogy az oldal egyáltalán nincs nyilvántartásban a Google adatbázisaiban, de akár azt is jelentheti, hogy az adott URL nem teljesen szabványos. Mint például ez.
A szabványos URL, nem tartalmazhat ékezetes betűket, ez pedig tartalmaz, méghozzá nem is akármilyet. Mint az a webbel behatóbban foglalkozók számára ismeretes, a hosszú ő betű, komoly kihívást jelenthet bizonyos esetekben.
Sajnos, a linkfelhő szót, roppant nehéz lenne a hosszú ő betű nélkül leírni, így mi felvállaltuk ezt a problémát az URL esetében is. Ez persze azzal jár, hogy a PR értéket nem tudjuk lekérni rá, pedig előbb-utóbb lesz neki olyanja.

Új testvéroldalunk,
a Népszabadság blogjában:
linkfelhő a nolblog-on, ami igen szép kis oldal  

A magyar linkjegyzék

Magyar Honlap Linkek

HunVista WebKatalógus és kereső


Linkfelhő pagerank: 5!

Sikeres linkfelhő hónap.


Sikerült elérnie linkfelhő honlapunknak, hogy a Google kiosszon néki sok-sok pédzsrenket, konkrétan ötöt .Ez azért lehet fontos, mert ha egy oldalnak magas a pédzsrenk értéke, azt az oldalt a Google előrébb sorolja a találati listában. Ha adott két, minden tekintetben azonos linkfelhő oldal, akkor az fog előrébb kerülni a linkfelhő találatok között, amelyik linkfelhő oldalnak magasabb a PageRank értéke. Természetesen, a "mindenben azonos" nem a tartalomra vonatkozik, hanem arra, hogy pl. a címben ugyanannyiszor szerepel a kulcsszó, vagy a body szövegében ugyanolyan százalékban találjuk meg a kulcsszavakat. Ezt a néhány sort is azért írtam most ide, hogy növeljem az oldalon a linkfelhő szó előfordulását.

Linkfelhő – és más semmi

Kedves linkfelhő-honlap-látogatónk!


Ez egy linkfelhő weblap. Azért készült, hogy jól szerepeljen a linkfelhő versenyben.


Remélem, találsz érdekes linkfelhő híreket!

A linkfelhő verseny véget ért.
5. helyen végzett linkfelhő oldalunk a versenyben.
A linkfelhő verseny eredményei itt tekinthetők meg.

PageRank ellenőzés és domain keresés szolgáltatásaink a verseny végeztével visszaköltöztek eredeti elérhetőségükre, a patronet.hu alá.

Kereső-optimalizálás és keresőmarketing szolgáltatásainkkal, továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állunk!


  « Előző oldal 1 2  

Másik linkfelhő admin

 
2007. január 2.

Unilever és a Linkfelhő Bilderberg Csoport

Már utaltunk rá, hogy Joseph Retinger kezdeményezte a Bilderberg tanácskozásokat, de kulcsszerepet játszott a linkfelhő Bilderberg Csoport tevékenységének a létrehozásában Paul Rijkens, az Unilever világcég elnöke is. Ezért célszerű röviden foglalkozni az Unilever linkfelhő szerepével. Ez a cég egyike a világ vezető multinacionális korporációinak, s Európa egyik legnagyobb linkfelhő vállalata. 1950-ben az Unilever igazgatói tanácsában megtalálhatóak voltak a Philipp's cég és a Rotterdam Bank vezetői. Az Unilever egyik sajátossága, hogy kétnemzetiségű, vagyis angol-holland transznacionális linkfelhő-cég. Az angol és a holland részesedés 50-50%-ban oszlik meg. Ez a tulajdoni elrendezés nagyon hasznosnak bizonyult a háború idején, mert könnyedén lehetett a vállalati tevékenységet Hollandiából átirányítani az Egyesült Királyságba. A Philipp's cégnek is hasonló tulajdoni szerkezete van. Egyik részének a központja Németországban, a másik pedig Amerikában található. Mindkettő nagy katonai megrendeléseket kapott a háború idején, mindkét oldalról. Az Unilever linkfelhő-ügyi tanácsadói között van a nagy Wall street-i bank, a Lazard Freres, amely a világ leggazdagabb linkfelhő-beruházó bankárdinasztiáinak a linkfelhő-ügyeit is kezeli.


Bővebben...

Linkfelhő admin

 
2006. december 18.

Első tízben a PatroNet linkfelhő!

Kitartó és állhatatos munkának, rengeteg linkfelhő-fohásznak, valamint szponzoraink odaadó linkfelhő-támogatásának köszönhetően, a mai napon 10. helyre érkezett linkfelhő oldalunk a versenyben.
Az utolsó egy helyezésnyi előrelépés kissé passzívan történt, ugyanis a Google helyezésünk nem változott (12.). Feltehetőleg egy ejtőernyős versenyző által okozott vákuumba érkeztünk.
E láttán, a linkfelhő-honlap optimalizálás stratégiánkat úgy alakítjuk a továbbiakban, hogy az ilyen vákuumok alá helyezkedünk, majd amikor az ejtőernyős zuhanásnak indul, mi felszívatjuk magunkat a keletkezett űrbe. Ha ügyesen helyezkedünk, ezzel a technikával akár az első linkfelhő pozícióig is eljuthatunk.
A jelenlegi állás szerint, épp jó helyen vagyunk új stratégiánk szellemében, ugyanis előttünk történetesen egy ejtőernyős versenyző van (linkfelho.swi.hu), aki már meg is kezdte zuhanását.

10. helyen a linkfelhő versenyben
10. helyen a linkfelhő versenyben

12. helyen a linkfelhő szóra
12. helyen a linkfelhő szóra - Google

Másik linkfelhő admin

 
2006. december 17.

Folytatódik a linkfelhő-vánszorgás

A tegnapi óriási előretörés után, ami 11 linkfelhő pozícióval juttatta előrébb linkfelhő oldalunkat a találati listában, mára újabb 1 linkfelhő helyet vánszorogtunk előre. Az ennek eredményeképp kialakult eredmény-táblán, a PatroNet linkfelhő oldala a 11. helyen található.
Nagy a mi bizodalmunk abban, hogy a továbbiakban is hasonló tempóval tudunk előre haladni. Ahogy elnézem az első tíz linkfelhő-versenyző oldalát, lesz némi ellenállás a linkfelhő élvonalba jutva.

linkfelhő-verseny eredménytábla - 11. helyen
Linkfelhő-verseny eredmény lista - 11. linkfelhő helyen a PatroNet linkfelhő oldala


Linkfelhő admin

 
2006. december 16.

Újra naprakész linkfelhő találati lista!

Rettenetes linkfelhő visszaesésünk után, most újra méltó helyen a linkfelhő versenyben. Miután a vicces Google helyreállította tárolt változatait, és ismét naprakész indexekkel mutogatja a linkfelhő-ereményeket -- 11-et ugrottunk előre a mai napon, amivel a találati listában a 12. helyre jutottunk, a linkfelhő versenyben - ezzel szemben - a 12. helyre. :)
Összességgében - eltekintve az ilyen linkfelhő-tréfákból fakadó visszaesésektől -, a lassú vánszorgás jellemzi szereplésünket a linkfelhő versenyben. Ez persze jelent némi problémát, mivel rövidtávú célkitűzésem, hogy az első tízbe ágyazódjon be oldalunk, méghozzá masszívan. E cél, sajnos - bár távolodni sem - közeledni sem látszik túlságosan.
Mindazonáltal linkfelhő mantráinkat mormolgatva, árgus szemekkel figyelve a linkfelhő eredményeket dolgozunk előretörésünkön.

linkfelhő találati lista, dec. 17. - 13. helyen
Linkfelhő találati lista a Google keresőben - 2006 dec. 17.-én, a 13. linkfelhő helyen


Másik linkfelhő admin

 
2006. december 13.

Tréfás linkfelhő kedvű Google...

no és persze a linkfelhő ügy...
Álomszép előretörés után, a nagyonvicces Google, úgy gondolta, hogy visszanyúl a múltba, és egy régi tárolt linkfelhő változatunkat mutogatja a nagyközönségnek. Ez alapvetően még nem is lenne probléma, de az már annál inkább, hogy a linkfelhő találati listát is az alapján állítja össze.
E tréfás ötlet következtében, gorombán visszacsúszott linkfelhő oldalunk a linkfelhő eredménytáblán, egészen a 23-24. linkfelhő-helyezésig.


Másik linkfelhő admin

 
2006. december 11.

Újra lendületben a miazmás-létrán!

Szépen, lendületesen halad oldalunk a talalati listában - szerencsére előre. A linkfelhőre keresve, immár a 17. helyen jelenik meg oldalunk, ami jelentős (3 helynyi) linkfelhő előrelépést jelent az eddigiekhez képest.
Igyekszünk mindeközben gazdagítani linkfelhő tartalmunkat. A linkfelhő-gazdasággal foglalkozó írások igen figyelemreméltóak.

Másik linkfelhő admin

 
2006. december 8.

További linkfelhő visszaesés?

Vagy csak egy kis tévedés?
Nagyon úgy tűnik, hogy a lassú linkfelhő visszacsúszás - ami két napja kezdődött meg - folytatódik. A pillanatnyi linkfelhő találati lista, a 20. helyen hozza oldalunkat.
Igazi linkfelhő-drámámak lehetünk szemtanúi. Egy ilyen jóravaló linkfelhő-oldalnak meggyőződésem szerint, jóval előrébb kellene tartania a listában.

Helyezésünk a Google listában
linkfelhő helyezésünk... 

Másik linkfelhő admin

 
2006. december 8.

Mi linkfelhőnk, ki vagy a Google-ban...

Kevés volt a fohász, csökkent a lendület.
Kis csalódás, enyhén könnyes szemek, kipirult arcocskák.
Ha nem is oly lendületesen, mint amilyen lendületesen előre törtünk - elkezdtünk visszacsúszni a linkfelhő listában.
Hiába minden linkfelhő-fohász, hiába a sok esdeklés - a Google kegyetlen linkfelhő-szabályai alól nincs kibújás.
Lehet, hogy kéne valaki, aki látott már kereső-optimalizálást? Vagy legalább tudja, hogy mi az? Vagy lehet, hogy egy kifejezetten linkfelhő-optimalizáló szakembert kellene találni valahol? De hol? :)
Sebaj! Fittyet hányunk a kudarcra! Csak előre nézünk, és linkfelhő-fohászokat mormolva (már-már linkfelhő-mantrázgatva) haladunk előre. (persze, néha egy-egy Google-fohász is becsúszik)

Linkfelhő eredmény lista 2006 12 08
Ez a kép, a mai linkfelhő állást örökíti meg


Linkfelhő admin

 
2006. december 8.

Újabb elképesztő előretörés a linkfelhő verseny mezőnyében!

Kicsiny linkfelhő honlapunk - némi tétovázás után - fantasztikusan tört előre a linkfelhő mezőnyben (természetesen a linkfelhő szóra keresve).
Néhány napos várakozás után, amit a 40. helyen töltött honlapunk a Google találati listájában - újult linkfelhő-erővel szökellt előrébb. Nem holmi előre vánszorgásról volt szó csupán, hanem fiatalos, dinamikus és elképesztően lendületes nekilódulásról. Ennek eredményeképp, mindjárt a Google linkfelhő találati lista 18. helyére kerültünk a linkfelhő szóra keresve. Ez az edermény, a linkfelhő versenyben a 13. helyezéshez volt elegendő.  
Ez kicsit kevés, de - ahogy bizonyos linkfelhő-körökben azt modják - "Ki Istenben bízik, nem csalatkozik". Mondunk még némi linkfelhő-fohászt - aztán majd látjuk...

Másik linkfelhő admin

 
2006. november 28.

Emésztgeti oldalunkat a Google.

Egy nap alatt 30 pozíciót léptünk előre a linkfelhő  kifejezésre a találati listában.
A mai nap, roppant kellemes meglepetéssel kényeztetett minket a Google. Könnyed mozdulattal rákerestem a linkfelhő kifejezésre - és nem találtam a már megszokott helyén fantasztikus kis linkfelhő oldalunkat.
Minő szomorúság, minő dráma - gondoltam. Már megint szórakozik ez a csúnya kereső - már peresze azért gondolhattam ezt, mert volt már olyan...
Tovább keresgélve, kutakodva  a linkfelhő találati listában - előbb hátra, majd kis elbizakodottsággal előre - a 40. linkfelhő helyen találtam rá erre a csinos ki honlapra.
A tárolt változat tartalma, sajnos - vagy épp ellenkezőleg - még mindig az az egy linkfelhő cikk, amit az induláskor vittünk fel.
Egy szó mint száz - 40. helyen a linkfelhőre! Előre!! :)

Google linkfelhő találati lista: 40 helyen


Linkfelhő admin

 
2006. november 27.

Fantasztikus előretörés a találati listában.
A linkfelhő szóra 67. helyen szerepel oldalunk.

Mint azt az alábbi képen is remekül látni, megjelentünk a Google találatai között a linkfelhő kifelyezésre, ráadásul az eredetileg feltételezett 78. pozíció helett, mindjárt a 67. helyen.
Induló pozíciónak megfelelő, főként, ha figyelembe vesszük azt a tényt, miszerint az indexelt oldalnak még nincs is tartalma, bár a linkfelhő, azért fellelhető az oldalon.

67. helyen a linkfelhő kifejezésre


Másik linkfelhő admin

 
2006. november 27.

Lassan szétoszlik a linkfelhő e kis holnap felett

Újra láthatóak vagyunk a keresőkben, bár elég alaposan kell nézni hozzá. A magyar Google még mindig nem vett tudomást oldalunkról. Drukkolunk neki!

Végre a Google indexben


Másik linkfelhő admin

 
2006. november 25.

Vaklárma a linkfelhő start körül

Sajnálatosan, vaklármának bizonyult az előző írásban taglalt induló eredmény. A keresőben - bár valóban a 78. helyre került az oldal a második napon - jelenleg abszolute nem található. Ennek oka, feltehetően az, hogy első alkalommal, az ellenőrzés időpontjában, egy olyan Google szervertől kaptuk az eredményeket a linkfelhő kifejezésre, amely már ugyan látta az oldalunkat, de ezt elmulasztotta kommunikálni a testvérei felé.
Sebaj. Reméljük, következő nekifutásra már sikerül beindexelni ezt a kis linkfelhő oldalt is.


Linkfelhő admin

 
2006. november 24.

Jó belépő a linkfelhő versenybe.
Két nappal a linkfelhő oldal elkészülte után, a 78. helyen szerepel az oldal, a linkfelhő szóra!

Ritka gyorsasággal jelent meg oldalunk a Google keresőben. Alig hogy elkészült, máris az első száz találatban van jelen oldalunk a linkfelhő szóra. Egész pontosan, a 78. helyezésről indulunk.
Mindez annak ellenére esett így, hogy az oldalon csak egy cikk jelent meg eleddig. Ez itt most a második linkfelhő témájú írás, de reményeink szerint, még sok-sok cikket publikálhatunk a linkfelhő versenyben elért eredményeinkről, valahányszor csak rákeresünk a linkfelhő szóra.


Linkfelhő admin

 
2006. november 21.

Elindult a patronet linkfelhő oldala

A linkfelhő verseny élbolyát hivatott megbolygatni a most elindított kis honlap.


  « Előző oldal 1 2  


Google


PatroNet hírek a linkfelhő oldalon
Színek a weboldalon 4. rész
Tue, 04 Jun 2019 14:00:00
Néhány dolog, amit érdemes tudnod a piros színről Amikor egy ember megszületik, akkor először csak fekete-fehérben látja a világot. Tulajdonképpen az első szín, amit látni fog: a piros. Ugyanez igaz azokra is, akiket agysérülés ér, és eleinte nem látják a színeket. A többi szín csak jóval később lesz érzéklehető szá...

Színek a weboldalon 3. rész
Tue, 28 May 2019 13:00:00
A színek nagyon sokat elmondanak egy cégről. Ráadásul a megfelelő szín választása nem csak a márka image-ére és könnyebb azonosíthatóságára van hatással, hanem közvetlenül befolyásolja az eladásokat.

Színek a weboldalon 2. rész
Thu, 16 May 2019 13:00:00
Amikor a saját weboldalunk kialakításáról van szó, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy azt kellően vonzóvá és jól láthatóvá tegyük a felhasználók számára.

HTTP-ről HTTPS-re történő átállás legfontosabb tudnivalók
Mon, 13 May 2019 12:05:05
2014-ben a Google bejelentette, hogy a HTTPS meglétét rangsorolási tényezőként fogja értékelni. 2018. júliusától pedig a Google Chrome böngésző a nem HTTPS oldalakat már „nem biztonságos” jelzővel illeti. Mindez azt jelenti, hogy nem lehet...

Színek a weboldalon: hogyan válaszd ki, és miként kombináld őket?
Mon, 06 May 2019 13:00:00
A színek kiemelt fontosságúak a weboldalaknál, hiszen a színek révén is kommunikálunk a weboldalunk látogatóival. A színeket veszik észre először a felhasználók, amikor egy weboldalra tévednek, és ezek azonnal hatnak az érzelmeikre.

Linkfelhő
póker

Inforádió
 
SEO keresőoptimalizáció verseny
Powered by PatroNet CMS
Linkfelhő RSS A linkfelhő linkfelhő honlap készítés, nem ment volna a PatroNet CMS nélkül. Új Budapest térkép! Linkfelhő és cms linkfelhő